duminică, 14 decembrie 2014

Ora de programare

        În săptămâna 8-14.12.2014 s-a derulat proiectul internațional ”Hour of code” la care a participat și școala noastră. Prin acest proiect, unul dintre  cele mai mari evenimente de educație din istorie, elevii au beneficiat de o introducere în programare. Proiectul se  derulează până la sfârșitul anului, alături de elevi putând participa persoane de orice vârstă.
Pagina proiectului ro.code.org



 prof. Maria Rus


vineri, 5 decembrie 2014

În așteptarea lui Moș' Nicolae

     Ca toți copiii din întreaga lume și  copiii școlii noastre s-au  pregătit pentru venirea lui Moș' Nicolae.  Cei mai mici, din clasa pregătitoare, au dat dovadă de dibăcie și multă răbdare în realizarea machetei școlii din piese de tip lego, iar cei din clasele a III-a și a IV-a au construit puzzle-uri.


             

        Elevii claselor V-VIII au continuat tradiția anilor anteriori, prin activitatea de caritate ”Dăruind vei dobândi!”, învățând astfel că există o bucurie în a primi, dar o bucurie și mai mare în a dărui și a face pe aproapele tău fericit!


    Activitatea a fost coordonată de prof.  Popa Violeta și prof. Vasile Ramona.

luni, 1 decembrie 2014

1 Decembrie - Ziua României

Măreţia zilei de 1 Decembrie 1918 a fost sărbătorită şi de către elevii şi cadrele didactice de la Şcoala Guimnazială Luna, joi 27 noiembrie 2014.

Semnificaţia istorică a sublimului eveniment a fost evidenţiată printr-o rederulare a filmului evenimentelor petrecute acum 96 de ani într-o succintă prezentare PowerPoint, apoi elevii îndrumaţi de cadrele didactice (Hanuschi Aurora și Moldovan Carmen) au omagiat acele momente prin versuri şi cântece patriotice.